Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Moravskoslezský kraj
  • ▶ Video

Dopravní nehoda, při které došlo ke střetu tří osobních automobilů na silnici I/11 u obce Opava – Komárov, byla ohlášena na operační středisko hasičů se zraněním.

Zasahující hasiči provedli zajištění místa události, pomocí sorbentu zlikvidovali únik provozních kapalin a odklidili z vozovky střepy a části z havarovaných vozidel. Nehoda si vyžádala zranění jedné osoby. Provoz na komunikaci byl částečně omezen. Na místě zasahovaly všechny složky IZS.

  • ▶ Video

Dopravní nehoda osobního vozidla, které narazilo do betonových bariér na křižovatce ulic Mostní a Rolnická v Opavě, byla ohlášena na operační středisko hasičů. Na místo vyjeli profesionální hasiči ze stanice Opava s jedním zásahovým vozidlem.

Zasahující hasiči provedli zajištění místa události, protipožární opatření, asistovali při odtažení, pomocí sorbentu zlikvidovali únik provozních kapalin a odklidili z vozovky střepy a části z havarovaného vozidla. Provoz na silnici byl částečně omezen. Doprava byla řízena kyvadlově.

  • ▶ Video

Dopravní nehoda, při které došlo ke střetu dvou osobních automobilů na silnici I/11 u obce Mokré Lazce na Opavsku, byla ohlášena na operační středisko hasičů.

Zasahující hasiči provedli zajištění místa události, protipožární opatření, odtlačili vozidla mimo komunikaci, pomocí sorbentu zlikvidovali únik provozních kapalin a odklidili z vozovky střepy a části z havarovaných vozidel. Nehoda si vyžádala zranění dvou osob. Provoz na komunikaci byl částečně omezen.